HOGE KWALITEIT

Altijd hoge kwaliteit

ALTIJD GARANTIE

Garantie verzekerd

DE BESTE SERVICE

Staan altijd voor u klaar

FLEXIBILITEIT

Wanneer u het nodig hebt

Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Bij Valk Fietsservice vind je een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands fietsen voor allerlei doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een mountainbike, een racefiets, een elektrische fiets of een kinderfiets, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze tweedehands fietsen zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van je aankoop.

Waarom zou je kiezen voor een tweedehands fiets? Er zijn verschillende goede redenen! Ten eerste is het prijskaartje vaak een stuk vriendelijker dan dat van een nieuwe fiets. Dat betekent dat je kunt besparen op je budget en toch een kwalitatieve fiets kunt krijgen. Bovendien draag je bij aan duurzaamheid door een tweedehands fiets te kopen, omdat je hergebruik van materialen en grondstoffen stimuleert.

Onze tweedehands fietsen worden zorgvuldig nagekeken en onderhouden door onze ervaren fietsmonteurs. Ze worden grondig gecontroleerd op gebreken en indien nodig gerepareerd, zodat je zeker kunt zijn van een fiets die in goede staat verkeert. We bieden ook garantie op onze tweedehands fietsen, zodat je met een gerust hart kunt fietsen.

Daarnaast hebben we een breed scala aan merken en modellen beschikbaar. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste fiets die past bij jouw behoeften en wensen.

Naast de financiële besparingen en de duurzaamheidsvoordelen van het kopen van een tweedehands fiets, kun je ook profiteren van het feit dat de fiets al is ingereden. Dit betekent dat eventuele kinderziektes al zijn opgelost en dat de fiets al is aangepast aan de specifieke behoeften van een fietser. Dit kan zorgen voor een comfortabelere en soepelere fietservaring.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze winkel en ontdek ons assortiment tweedehands fietsen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor jou. Geniet van de voordelen van een tweedehands fiets en ga op pad met een betrouwbare en duurzame keuze!

Door de grote wisseling van aanbod tweedehands fietsen zullen wij voorlopig geen advertenties op marktplaats zetten

Neem contact op

Heeft uw fiets onderhoud nodig. Neem gelijk contact met ons op.